Hvor mye kan jeg spare?

Er du blant dem som har opplevd at forikringspremien din forsetter å øke til tross for at du kjører skadefritt år etter år?

Kanskje du også har blitt fortalt at du kan miste verdifulle rabatter om du bytter forsikringsselskap, slik at det er best å bli værende med det selskapet du har støttet i mange år med solid og skadefri kjøring. Eller kanskje du rett og slett ikke lenger har lagt merke til hvor mye du betaler for din forsikring hvert år den fornyes? Da er du nok også blant de mange som kan spare mye penger på bilforsikringen din.

Nøyaktig hvor mye DU kan spare ved å bruke Kasko avhenger av en rekke ting. Blant annet hvor flink du selv har vært til å sammenligne tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper tidligere, hvor lenge det er siden du sist du byttet selskap, og hvilket selskap du er kunde hos i dag.

Det siste punktet er også viktig å være klar over: bilforsikring prises forskjellig fra person til person og mellom de ulike selskapene. Akkurat som oss mennesker har forsikringsselskaper ulike preferanser, slik at det selskapet som er billig for noen kan være dyrt for andre – så den aller enkleste måten å se hva DU kan spare er å bruke vår sammenligningstjeneste.

Sjekk pris og bytt forsikring!

Kun et fåtall av oss sjekker forsikringene våre jevnlig og de fleste har hatt sine forsikringer samme sted i mer enn 5 år. Da er sjansen stor for at du betaler langt mer enn hva en ny kunde i samme selskap gjør. Et tydelig bevis på dette er at mange blir forsøkt ”reddet” tilbake av sitt gamle selskap etter at de har sagt opp forsikringene sine. Det betyr at lojalitet IKKE lønner seg!

De mindre og ambisøse forsikringsselskapene har mer fornøyde kunder

Du er langt viktigere for de små selskapene enn for de store. Hver enkelt kunde betyr noe og de små er villige til å strekke seg lenger – både hva gjelder pris og kundeservice – for å sikre at du er fornøyd. At kundetilfredsheten er høyere i de små selskapene enn i de store bekreftes av blant annet av Norsk Kundebarometer og EPSI Norge.

Garantiordningen gir deg trygghet!

Det er lovfestet at alle norske forsikringsselskaper er del av den norske garantiordningen for skadeforsikring. Dette sørger for at du som forsikringskunde får utbetalt hva du skulle ha krav på dersom uhellet skulle være ute, uavhengig av hvilket forsikringsselskap du velger. Alle selskapene på Kasko er medlem i den norske garantiordningen, slik at du kan føle deg trygg.

Rekordoverskudd i forsikringsbransjen – de store norske selskaper sitter igjen med de høyeste marginene i Europa!

Trodde du forsikring var billig i Norge? Tro om igjen. Alle Europeiske forsikringsselskap misunner marginene de norske forsikringsselskapene opererer med, de er nemlig de høyeste i Europa – og forbrukerne sitter igjen med regningen!

Burde ikke dette overskuddet gått tilbake til kundene i form av lavere og mer rettferdige priser fremfor å gå rett i lomma på store forsikringsselskaper? Kasko mener JA – og oppfordrer ALLE til å få et mer bevisst forhold til hva de faktisk betaler for forsikringen sin og hva de får igjen!