Jobb i Kasko

Har du lyst til å jobbe i et av Norges mest spennende selskaper? Her får du en oversikt over de stillingene vi til enhver tid har ledig.

Kasko Norway AS er kontinuerlig på jakt etter dyktige mennesker som kan være med å utvilke Nordens ledende distribusjonskanal for bilforsikringspoliser, og jobbe i et av nordens mest innovative og ambisiøse miljøer innen forsikring og forsikringsformidling.

Kandidater med spennende erfaring fra markedsføring, interaksjonsdesign, nett- og tekniske løsninger, eller bred forståelse av skadeforsikring ønsker vi alltid å komme i kontakt med.

Mest av alt ser vi etter personer med ambisjoner, arbeidsmoral og sterk tro på hva Kasko representerer. Dette er også mennesker som ønsker å bidra, være med på å skape en annen fremtid for en sektor, og som tar ansvar for felles og egen utvilkling.

Kasko tilbyr en utrolig eksponering, ansvar og læringskurve som få andre organisasjoner kan konkurrere med. Du vil jobbe direkte med velkjente investorer i Norge og internasjonalt, Kasko sine ulike forretningspartnere og rådgivere, og direkte med ledergruppen til mange av de raskest voksende forsikringsselskapene i Norge. Du jobber som partner til de ledende markedsførings- og e-handelsselskapene i Norge, og sitter som en viktig del av et lite men veldig ambisiøst og erfarent Kasko-team få vil ha muligheten til. Vår fundamentale filosofi er å gi stor frihet, tillit og ansvar til ansatte, og en kompensasjonsstruktur som er tett knyttet til resultater og felles suksess. Når Kasko gjør det bra skal de ansatte også gjøre det veldig godt.

Kasko ser for øyeblikket spesielt etter mennesker med ferdigheter innen de følgende områdene, men vi oppfordrer uansett alle som identifiserer seg med hva Kasko står for og ønsker å oppnå til å ta kontakt.