Nemi Forsikring

Med røtter tilbake til 1989 er Nemi Forsikring i dag en tilbyder av enkle og gode forsikringer til lave priser. Selskapet har i dag over 100 ansatte på hovedkontoret i Oslo og godt over 30 agentkontorer i hele landet.

Hvordan få rabatter og fordeler hos Nemi?

Egenandelsfordel – Samler du 3 eller flere forsikringer hos Nemi og har standard egenandel på kr 4 000,- slipper du egenandel ved første skade.

Egenandelsfordel

Samler du 3 eller flere forsikringer hos Nemi, og har standard egenandel på kr 4 000,- slipper du egenandel ved første skade.

Om Nemi

Nemi Forsikrings historie går tilbake til 1989, da selskapet ble etablert som et forsikringsselskap for norske energiverk. I 2003 endret selskapet navn til Norway Energy and Marine Insurance ASA, eller bedre kjent under forkortelsen Nemi. For en kortere periode fra 2005 var Nemi også notert på Oslo Børs. Det var først i 2009 at Nemi gikk fra å være et forsikringsselskap for bedrifter og institusjoner, til også å fokusere på privatpersoner og bilforsikring. I 2009 ble Nemi kjøpt av det danske forsikringskonsernet Alpha Group, som er den nåværende eieren. Nemi distribuerer i Norge hovedsakelig igjennom eksklusive agenter og franchisekontorer.

Nemi har ca. 1,5 % markedsandel av det norske bilforsikringsmarkedet. Den norske virksomheten Nemi Forsikring AS hadde et negativt resultat for 2015 på NOK 84 mill.

Nemi har hovedkontor I Oslo, og selskapets administrerende direktor er Jan Tore Flaglien.

Alpha Group er et dansk forsikringskonsern, og konsernets tre partnere, Leif Corinth-Hansen, Morten Helge og Bo Lundquist er danske.

Lenke til selskapets investorsider der du finner mer fakta og finansiell informasjon: Fakta og finansiell informasjon om Nemi Forsikring