Hvordan fungerer det?

Vi hjelper deg å finne en trygg og god bilforsikring til best mulig pris.

Slik fungerer Kasko.no

Kasko.no er veldig enkel å bruke. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle i grunnleggende informasjon om deg selv, hvilken forsikring du ønsker og bilen din, så får du tilbud fra flere forsikringsselskaper. Vi prøver å hente flest mulig priser for deg online, men i de tilfeller vi ikke får til å hente pris kan du også sammenligne over telefon.

På panelet vårt kan du sammenligne ulike dekninger og forsikringer fra flere selskaper side om side, både med tanke på pris og hvor god dekning en bestemt forsikring gir. Det er derfor vi kaller oss en forsikringsvelger – vi gir deg mulighet til å sammenligne både pris og kvalitet på forsikringene før du kjøper!

Har du funnet en forsikring du er fornøyd me dkan du bestille den direkte gjennom tjenesten vår, uten noen som helst form for prispåslag.

Bedre bilforsikring på 1-2-3-4:

  • Fyll inn skjemaet på siden vår
  • Velg hvilke selskaper du eventuelt vil sammenligne over telefon av de vi ikke klarer å hente pris i fra
  • Sammenlign ulike tilbud på bilforsikring og velg den forsikringen som er riktig for deg!
  • Fullfør kjøpet direkte på Kasko.no

Når du ferdig og bekrefter kjøpet tar Kasko.no resten av jobben for deg sammen med ditt nye forsikringsselskap. Din gamle forsikringsavtale blir automatisk oppsagt – og eventuell forhåndsbetalt forsikringspremie vil du få refundert. Dersom noe skulle være uklart blir du kontaktet av forsikringsselskapet, slik at du kan være trygg på at alt har blitt riktig. Din nye forsikring og øvrige dokumenter sendes direkte til deg via e-post, som bevis på at du har spart tid og penger.

Lurer du på hva et felt betyr eller er noe uklart?

Dersom du lurer på hva et felt betyr, eller er usikker på hva du skal fylle inn et sted anbefaler vi deg å bruke hjelpetekstene som er lagt inn over hele tjenesten. Disse kjenner du igjen som en grønn ring med et svart spørsmålstegn inni. Trykk på den av disse som står i nærheten av der du står fast, og en hjelpetekst kommer opp. Forhåpentligvis er dette tilstrekkelig informasjon til å hjelpe deg videre!