Hvordan fungerer det?

Vi hjelper deg å finne en trygg og god bilforsikring til best mulig pris.

Slik fungerer Kasko.no

Kasko.no er veldig enkel å bruke. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle i grunnleggende informasjon om bilen din og deg som sjåfør, så får du pristilbud fra flere forsikringsselskap. Ønsker du å bestille en forsikring kan dette gjøres direkte gjennom tjenesten vår.

Bedre bilforsikring på 1-2-3:

  1. Hent fram informasjonen om bilen din ved hjelp av registreringsnummeret ditt på forsiden
  2. Fyll i det lille som gjenstår for å kunne gi deg en pris
  3. Få gode tilbud på bilforsikring, velg selskap og spar penger!

Når du ferdig og bekrefter kjøpet tar Kasko resten av jobben for deg sammen med ditt nye forsikringsselskap. Din gamle forsikringsavtale blir automatisk oppsagt – og eventuell forhåndsbetalt forsikringspremie vil du få refundert. Dersom noe skulle være uklart blir du kontaktet av forsikringsselskapet, slik at du kan være trygg på at alt har blitt riktig. Din nye forsikring og øvrige dokumenter sendes direkte til deg via e-post, som bevis på at du har spart tid og penger.

Lurer du på hva et felt betyr eller er noe uklart?

Dersom du lurer på hva et felt betyr, eller er usikker på hva du skal fylle inn et sted anbefaler vi deg å bruke hjelpetekstene som er lagt inn over hele tjenesten. Disse kjenner du igjen som en grønn ring med et svart spørsmålstegn inni. Trykk på den av disse som står i nærheten av der du står fast, og en hjelpetekst kommer opp. Forhåpentligvis er dette tilstrekkelig informasjon til å hjelpe deg videre!