Kasko.no – se hvor mye du kan spare ved å sammenligne bilforsikringen din

Kasko.no – se hvor mye du kan spare ved å sammenligne bilforsikringen din

Med forsikringsvelgeren kasko.no blir det enklere for deg å finne forsikringen du trenger til en overkommelig pris. Vår nettbaserte sammenligningstjeneste for forsikringer er enkel og helt gratis å bruke.

Slik fungerer kasko.no

Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn på kasko.no og fylle inn grunnleggende informasjon om bilen din og deg som sjåfør og eier. Du vil så motta pristilbud fra flere forsikringsselskaper. Pristilbudene er helt uforpliktende, og du kan sammenligne dem i ro og mak. Ønsker du å bestille en forsikring, kan du gjøre det direkte via tjenesten vår.

Vi fikser resten av jobben for deg

Når du har funnet den bilforsikringen som passer best for deg og slår til på tilbudet, fikser vi resten av jobben sammen med ditt nye forsikringsselskap. Den gamle bilforsikringen din blir automatisk sagt opp. Har du forhåndsbetalt en forsikringspremie, vil du få dette refundert. Du vil bli kontaktet av forsikringsselskapet dersom noe skulle være uklart, slik at du kan være trygg på at alt er i sin skjønneste orden. Din nye forsikringsavtale blir sendt til deg via e-post, slik at du unngår unødvendige papirer.

Du kan spare mye

Har du også lagt merke til at bilforsikringen blir dyrere og dyrere for hvert år, selv om du har kjørt skadefritt? Eller er du blant alle de som bare betaler forsikringen når regningen kommer uten å tenke noe særlig over det? I så fall er det mest sannsynlig at du kan spare mye på å flytte bilforsikringen din til et annet forsikringsselskap, og det er her kasko.no kommer inn i bildet. Vi hjelper deg å finne den beste forsikringen til riktig pris på en enklere måte.

Alternativet er å ta kontakt med hvert forsikringsselskap direkte for å be om et pristilbud. En jobb som er både tidkrevende og til tider forvirrende. Bruker du kasko.no, får du tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig.

Hvor mye du kan spare på å bytte forsikringsselskap avhenger av en rekke faktorer, som for eksempel hvor flink du selv har vært til å sammenligne tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper tidligere, hvor lenge du har vært kunde, om du har kjørt skadefritt, og selvfølgelig hvilket forsikringsselskap du har bilforsikringen din hos i dag.

Konkurransen om forsikringskundene er stor

Det er mange forsikringsselskaper der ute, som alle gjerne vil ha deg som kunde. Derfor strekker de seg langt for å lokke deg til seg. For deg er dette en klassisk vinn-vinn-situasjon, da du enkelt kan sammenligne tilbudene og velge det som er best for deg.

Mer fornøyde kunder i små forsikringsselskaper

Norsk Kundebarometer og EPSI Norge bekrefter våre antagelser om at de som er kunder hos små forsikringsselskaper er langt mer fornøyde enn de som er kunde hos store forsikringsselskaper – både når det gjelder pris og kundeservice. Grunnen er ganske enkel. Du er rett og slett viktigere for de små forsikringsselskapene enn for de store. Hos de små selskapene betyr hver enkelt kunde mer. Derfor strekker de seg langt for at du skal være fornøyd med kundeforholdet.

Kun kvalitetssikrede forsikringsselskaper

Det er helt trygt å tegne forsikring via kasko.no, da vi kun samarbeider med kvalitetssikrede forsikringsselskaper som er medlemmer av den norske garantiordningen for skadeforsikring. Samtlige forsikringsselskaper du får tilbud fra gjennom oss har også de nødvendige konsesjonene fra Finanstilsynet, enten som forsikringsselskap, forsikringsagent eller som forsikringsmegler.

La kasko.no hjelpe deg med å finne den beste bilforsikringen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn opplysninger om deg og bilen din i et enkelt online-skjema på nettsiden vår, så får du pristilbud fra flere forsikringsselskaper. Du kommer garantert ikke til å angre.