Om Kasko.no

Kasko.no er en forsikringsvelger som lar deg sammenligne tilbud og kjøpe bilforsikring i Norge. Du kan sammenligne både priser og vilkår på de ulike dekningene, og velge hvilken forsikring som er mest riktig for deg.

Legg inn informasjon om deg selv og din bil, for så å motta relevante tilbud fra ulike forsikringsaktører – noen gir tilbud på nett og andre over telefon. Dette gir deg som kunde en bedre oversikt over hva som finnes på markedet, og lar deg på en enklere måte velge det riktige tilbudet for deg.

Hovedvisjonen til Kasko.no er at det skal være enkelt og trygt for deg å finne en bilforsikring som passer ditt behov, til best mulig pris.

Slik gjør du det

For å få tilbud fra ulike forsikringsselskaper, er alt du trenger å gjøre å fylle ut opplysninger om bilen din og deg som sjåfør i skjemaet. Når du har valgt det tilbudet du ønsker å gå for, får du refundert ubenyttet årspremie fra det forsikringsselskapet du bytter fra. Alle selskapene på kasko.no er nemlig medlem av garantiordningen for skadeforsikring i Norge. Du vil dessuten få med deg opptjent bonus til ditt nye forsikringsselskap.

En forsikringsvelger som kasko.no, vil ikke automatisk videreformidle din kontaktinformasjon til andre selskaper uten ditt samtykke. Kasko.no er opptatt av at ditt besøk oppleves som trygt og forutsigbart, og gir deg den hjelpen du trenger for å finne best mulig bilforsikring for deg.

Våre verdier

I Kasko.no ønsker vi at våre kunder skal finne det riktige forsikringstilbudet raskt, enkelt og trygt. Vi skal være en rettferdig aktør som behandler alle likt, og sørger for at alle kan få et best mulig tilbud på sin bilforsikring. Vi ønsker at kundene våre skal ha tillit til oss, slik at vi er den foretrukne partneren når de er på utkikk etter ny bilforsikring.

Vi ønsker at alle våre kunder skal få gode resultater, og at vår tjeneste oppleves som transparent og lett tilgjengelig. Vi ønsker å gi verdi til alle våre kunder og samarbeidspartnere, og håper vi kan være en god samarbeidspartner for begge parter.

Velg riktig forsikring til ditt behov

Ved å ha riktig bilforsikring kan du spare mye penger. Ikke nødvendigvis på forsikringspremien, men ved å forsikre deg riktig mot uventede utgifter du som bileier kan komme borti. Å ha en god bilforsikring trygger derfor både eiendelene dine og økonomien din. Å hente inn nye tilbud på bilforsikring er helt uforpliktende, og dessuten gratis.

La Kasko.no hjelpe deg med dette.

Prøv selv da vel!

Fyll ut skjemaet vårt for å innhente uforpliktende tilbud på bilforsikring fra flere forsikringsselskaper.