Prissammenligning på bilforsikring

Det finnes mange forsikringsaktører på markedet, og det kan være vanskelig å få oversikt over hva de enkelte tilbyr. For mange av oss vil månedlig premie være avgjørende når vi skal velge bilforsikring, men hvordan kan du lettest sammenligne de forskjellige forsikringsselskapene?

Det har etterhvert blitt vanlig å gå på nett for å sammenligne priser. Enten det er snakk om priser på konkrete varer, tjenester eller for eksempel boliglån. Nå finnes det endelig også en tjeneste som gir deg prissammenligning på bilforsikring! Kasko.no er en forsikringsaggregator som lar deg sammenligne både vilkår og priser fra ulike aktører. Det er raskt og effektivt, og kan hjelpe deg å ta et mer rasjonelt valg når du skal bytte eller endre din bilforsikring.

Når du skal sammenligne forsikringer, er det viktig at du også tar med andre faktorer enn pris i betraktningen. Det er ikke nødvendigvis slik at den laveste prisen vil være hverken det rimeligste eller beste forsikringstilbudet for deg. For eksempel bør du se på hva slags egenandel du må ut med ved skade, hvor mange kilometer som er inkludert i prisen og hva slags rabattordninger selskapet tilbyr. Det kan også være nyttig å sjekke hva slags erfaringer andre har med det aktuelle selskapet.

Fordeler med prissammenligning på nett

Når du skal sammenligne ulike bilforsikringer, vil de fleste foretrekke å gjøre dette enkelt på nett. Fordelen med dette er at du kan vurdere mange ulike tilbud mot hverandre samtidig, fremfor å vente på at selskapene skal komme tilbake til deg etter en oppringing.

Ved å bruke en tjeneste som kasko.no, kan du dessuten lettere kontrollere at du får tilbud på samme vilkår, da de samme opplysningene som du registrerer på siden vil bli brukt til å regne ut et tilbud til deg. Skulle du foretatt prissammenligningen ved å ringe rundt selv, ville det vært mye større rom for de ulike selskapene til å gi deg en pris ut fra pakkeløsninger som kanskje ikke stemmer overens med ditt behov.

Prissammenligning på nett vil gi deg et umiddelbart overblikk over hvilke tilbud som finnes på markedet, samtidig som du kan enkelt kan sile ut tilbud som ikke passer dine behov. Du bør med andre ord gjøre det til en rutine å sjekke at du har riktig forsikring, minst én gang i året.

Hvordan sammenligner jeg priser på bilforsikring?

Om du ønsker å sammenligne priser på bilforsikring, kan du enkelt fylle ut skjemaet på denne nettsiden med informasjon om deg som sjåfør og ditt kjøretøy. Deretter vil du få tilbud fra flere ulike aktører, slik at du enkelt kan sammenligne ulike forsikringstilbud hjemmefra.

Når du har valgt forsikringsselskap, har du allerede fått en forsikring som passer bedre for deg. Dersom du har opptjent bonus i ditt tidligere forsikringsselskap, vil du kunne overføre denne til din nye bilforsikring. Du vil også få refundert ubenyttet årspremie fra ditt gamle selskap.