Tesla: Sørg for å velge riktig forsikring til bilen din

Tesla er en stilig og populær bil og som definitivt ikke ligger i billigsegmentet prismessig. Om du velger å gå til innkjøp av denne bilen så er det flere ting du må huske på når det kommer til bilforsikring. Det sikreste er å velge et forsikringsselskap som tilbyr en bilforsikring som kan dekke mange scenario.

Hva bør du tenke på når du skal forsikre en Tesla?

Med en så kostbar bil som en Tesla så bør man gå for trygghet. Faktisk så kan være lurt å se seg om etter en ordning som er enda mer omfattende enn kaskoforsikring. Er du opptatt av å få igjen noe om ting skulle gå galt? Da bør du ikke forsøke å spare på bilforsikringen. Kjøp heller en polise som virkelig gir deg den tryggheten du bør ha.

Det finnes flere norske leverandører som tilbyr forsikringer som er enda bedre enn full kasko. Har du tenkt over hva som skjer om motoren ryker? Da gjelder det å ha sikret seg med en ekstra god bilforsikring som omfatter maskinskade. En slik dekning vil også gjelde om man får skader på girkassen. Dette er bare et av mange eksempler på hvorfor det er lurt å kjøpe en omfattende forsikring til en Tesla.

Når du skal forsikre din Tesla så bør du finne en bilforsikring som gir deg totalskadegaranti. Om bilen blir totalskadet før den er 3 år så kan man få en helt ny tilsvarende bil. Dette forutsetter vanligvis at det koster med enn 60 prosent av bilens pris å reparere den. Det er også vanlig at man får mer igjen ved skadetilfeller om bilen er eldre enn tre år.

Har du behov for leiebil om din Tesla blir skadet? Det kan være frustrerende å ikke ha tilgang til bilen om den må på verksted. I slike situasjoner er det fint å ha en bilforsikring som inneholder en gunstig ordning med leiebil. De aller fleste forsikringsleverandører tilbyr minst en bilforsikring som er mer omfattende enn kaskoforsikring. Dette alternativet er et godt valg for de som eier en Tesla.

Velg mellom tilbud fra flere forsikringsselskap

Du bør være klar over at det er høy konkurranse mellom forsikringsselskapene. Alle vil ha deg som kunde, og tilby deg bilforsikring til din Tesla. Derfor har du sjansen til å velge mellom en rekke forsikringsavtaler. Ønsker du å sammenligne prisen hos de forskjellige tilbyderne? Kasko gir deg pristilbud fra en rekke norske forsikringsselskap.

Alt du trenger å gjøre er å taste inn litt informasjon om deg og bilen, så får du opp prisene og vilkårene fra flere forsikringsselskaper. Da blir det lett å gjøre seg opp en mening om hvilket selskap som er det beste for deg og tilbyr den beste bilforsikringen til din Tesla.