Meny

Lukk
FÅ PRIS

Personvern

Dine data vil ikke komme på avveie

Dine data og vil aldri benyttes til andre formål enn å gi deg markedets beste tilbud på bilforsikring. Det lover vi! Informasjon om deg som kunde deler vi kun med et forsikringsselskap dersom du bestiller forsikring fra dem gjennom oss.

Kasko.no kommuniserer over en sikker protokoll for nettkommunikasjon kalt SSL / HTTPS. Dette innebærer at alle data sendes kryptert mellom vår server og nettleseren din, uten at noen kan avlese dataene på veien eller sende deg "luredata" som ikke stammer fra vår nettside. Se etter hengelåsikonet i adresselinjen for mer informasjon om sikkerhetssertifikatene vi bruker.

Vår nettside og database ligger dessuten på en fysisk nettjener i Norge, og tilgang til databasen er det kun et par personer i Kasko som har. All kommunikasjon med de ulike forsikringsselskapene vi samarbeider med foregår i henhold til kravene som stilles jamfør norske lover.

Alt i alt sørger dette for at det er 100% trygt å taste inn personlige data som bostedsadresse, telefonnummer og fødselsnummer i vår tjeneste!